• This site
    supported by:
  • BCcampus

Spring Workshop 2011 Schedule

* Schedule is subject to change.

Wed Night ETUG Pub – The Hume Hotel 5:00 pm and on…(game night so come early!)

DAY 1 – Thursday June 2nd [Selkirk College 10th Street Campus, Nelson]

7:45 – 8:45 am Welcome Breakfast  [Mary Hall – Scholar’s Cafe]
8:45 – 9:45 am 

9:45 – 10:15 am

Introductions & keynote session  (60 min) Keynote: Alan Levine 

ETUG Crowdsourced video (30 min)  Grant Potter and Amanda Coolidge

10:15 – 10:35 Networking break (20 min) [Mary Hall – Scholar’s Cafe]
10:40 –  11:30 pm Block 1: Concurrent Breakout Sessions (50 min) [Patenaude Building]
 

Choose from:

11:40 – 12:30 pm Block 2: Concurrent Breakout Sessions (50 min) 

Choose from:

12:30 – 1:30 pm Networking Lunch – (60 min) [Mary Hall – Scholars’ Cafe]
1:30 – 2:10 pm Block 3: Institutional Reports (40 min) [Mary Hall – Scholar’s Cafe]
2:15 – 3:45  pm Block 4: Concurrent Hand-on Sessions (90 min) [Patenaude Building}
 

Choose from:

6:00 pm ETUG Patio Party & BBQ at Ric’s Grill, The Prestige Lakeside


DAY 2 – Friday June 3rd [Selkirk College 10th Street Campus, Nelson]

7:45 – 8:50 am Continental Breakfast [Mary Hall – Scholar’s Cafe]
9:00 – 9:50 am Block 5: Concurrent Sessions– (50 min) [Patenaude Building]
 

Choose from:

9:50 – 10:20 am Break (30 min) – Patenaude (3rd floor – will have some water & juice)
10:30 – 11:20 pm Block 6: Concurrent Breakout Sessions (50 min) 

Choose from:

11:30 – 12:20 pm Block 7: Concurrent Breakout Sessions (50 min) 

Choose from:

12:30 – 1:30 pm Networking Lunch – (60 min) [Mary Hall – Scholar’s Cafe]
1:40 – 2:30 pm Block 8: Can You Dig It? –Finale Session – (60 min  +) [Mary Hall – Scholar’s Cafe]
2:30 pm Wrap up social and mixer